DWR advies geeft advies op maat aan (familie-)bedrijven en directeur-aandeelhouders op financieel, administratief en organisatorisch gebied. Met onze analytische aanpak weten we ingewikkelde zaken terug te brengen tot de essentie. Ons advies is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en kenmerkt zich door een snelle analyse gevolgd door een persoonlijke en praktische aanpak. Geen dure woorden, junior-adviseurs  of dikke rapporten, maar een helder verhaal met een goede afweging en een uitwerking in de praktijk:  Geen woorden maar daden.

DWR advies is op 1 januari 2011 gestart door Guus de Wit en Greta de Ruiter. 

Guus heeft, na zijn opleiding als bedrijfseconoom en registeraccountant, een 25-jarige carrière gemaakt bij KPMG. In dit internationale accountantskantoor was hij 13 jaar partner, met als standplaats kantoor Rotterdam. Hij was accountant en adviseur van kleine en middelgrote bedrijven en instellingen.

Greta de Ruiter was tevens registeraccountant bij KPMG en daarna jarenlang werkzaam als financieel manager in de ICT-sector. Zij is met name gespecialiseerd in financiële analyses, het opzetten van rapportages en vermogensplanning. 

Beiden werken vanuit de visie dat een goed advies een kwestie is van kennis, ervaring en communicatie. Of liever: 

‘Gezond boerenverstand, weten waar je over praat en een heldere boodschap.’